Zomerbridge 2020

DE HIERNA VOLGENDE INFORMATIE GOLD VOOR 2020. IN VERBAND MET DE CORONACRISIS IS (HALF MEI 2020) BESLOTEN GEEN ZOMERBRIDGE 2020 TE ORGANISEREN

Voor bridgeclub Concordia ligt de clubcompetitie stil gedurende de zomermaanden.

Vanaf dinsdag .............. a.s. tot en met ................  kunt u elke dinsdagmiddag terecht in Heel Europa om uw favoriete spel te spelen.

Aanvang: 13.00 uur / inloop vanaf 12:30 uur
Einde: rond 16.30 uur

Iedereen is welkom, ook als u niet als lid van bridgeclub Concordia bent ingeschreven, en u hoeft ook niet elke dinsdagmiddag aanwezig te zijn. Van tevoren aanmelden of afzeggen is niet nodig; gewoon (op tijd! )binnenlopen is voldoende.

Natuurlijk kunt u komen bridgen met uw reguliere bridgepartner, maar u kunt ook alleen komen en spelen met één van de andere bridgers die zonder vaste partner gekomen zijn. Dat is, hebben wij gemerkt, vaak heel leuk en leerzaam tegelijk.

We proberen er telkens een ontspannen middag van te maken; er zijn geen winnaars, geen verliezers geen competitiestanden, geen hoofd- en ook geen troostprijzen.
Elke middag houden wij van de gespeelde spelletjes de resultaten bij, zodat u wel kunt zien of u wellicht, héél goed, gewoon goed, of wat minder goed gescoord heeft.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bridgeclub Concordia: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijkt u even op de website van BC Concordia: http://www.bridgeclubconcordia.nl

U kunt met ingang van het nieuwe bridgeseizoen (vanaf ................. t/m ..................) lid worden van BC Concordia en deelnemen aan de interne bridgecompetitie. Informatie of aanmelden kan via hetzelfde mailadres of dezelfde website.

Tot ziens op ............  of één van de daarop volgende dinsdagmiddagen.